Boek recensie: Bier & Food (Puck Kerkhoven)

Bier & Food / Bier producten

Leuk?! Graag delen!

Een tijdje terug heb ik dit boek gekocht en met veel plezier gelezen. En vooral trek gekregen van al deze lekkere bieren en spijzen. Praktische tips waar je op moet letten bij het combineren van bier en eten.

Beschrijving Bol.com: In dit inspirerende boek neemt culinair journalist Puck Kerkhoven je mee in de bierkeuken. Ze laat zien dat speciaalbier lokaal, ambachtelijk, onafhankelijk en helemaal hot is. Bier en bitterballen, die combi kennen we allemaal, maar ooit gedacht aan bier en biefstuk, bier en Thaise curry, bier en asperges of bier en chocola? Er bestaan tal van soorten speciaalbier, ieder met een eigen smaak en karakter. Dit zorgt steeds weer voor een compleet andere beleving. Zo is witbier perfect te combineren met mosselen en een amber bier heerlijk bij rood vlees. Leer meer over de herkomst van bijvoorbeeld IPA’s en Weizen, bijzondere eigenschappen en toepassingen van de verschillende typen. Proef mee met Puck en wordt een echte bierkenner!

Te bestellen via Bol.com

By   -   dec 14, 2016   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE